Alla inlägg den 16 februari 2007

Av Fairy J - 16 februari 2007 23:51

Usch jag känner mig verkligen som en stor fet skit som bara skolkat hela jevla veckan :( Fiifaaan. Men jag var faktiskt sjuk... I måndags. Heh. Men vafan ibland ORKAR man bara inte gå i skolan. That's it. Har ångest över det anyway så jag ska verkligen plugga stenhårt hela sportlovet medan beby går det dära kursen. Då har jag ju lixom ändå inget o göra om dagarna...
Har varit hos Linda och Plast ikväll, gosat med bebisen och umgåtts. Skitmysigt var det. Älskar Linda, och jag älskar hennes underbara lilla bebis. FIIINASTE, LOVE , LOVE <3.
Sen har vi käkat kina. Längesen...
Robin har laddat ner ett nytt album med miniml ja sitter o lyssnar igenom., FÄTT dä mä., Börjat glida mer o mer in på det spåret. Gillar det bmer o mer, det e skööönt. Svävande och rytmiskt. Me like. Har börjat tröttna på festerna mer och mer nu me. Eller, inte festerna i sig utan mer kanske folket som går på dom och som drar på festerna för o råpunda. Det e väl först nu sen man la ner skiten man verkligen ser hur falskt det i många fall är, och hur mkt droger det jämt ska vara överallt. Atar att jag bara inte pallar ha det i min närhet så mkt längre. Jävligt trött på den typen av liv och vad det gör med människor jag tycker/har tyckt om. Näe, mindre fester med soft chill folk gillar jag.
Ska nog snart slänga på en rulle eller nått. Låna lite filmer av Linda o Plast. Katterna har fått totalt fnatt här hemma. WHAAAAAAAA!
Tror jag ska klippa mig i nästa vecka... Kanske iaf.. Vi får se. Eller om man skulle prata med sis om o klippa sig på en av dom dör salongerna i London kanske?? Blev jävligt snyggt sist o billigt va det med. Längtar riktigt mkt tills vi åker dit. Ska bli så skönt o bara komma iväg från Sverige i några dagar. O att träffa sis ska bli kul med...

Ovido - Quiz & Flashcards