Alla inlägg den 14 februari 2007

Av Fairy J - 14 februari 2007 23:58

Helgen var helt OK after all. Det jobbiga är att jag tydligen suttit på kalla ställen för jag har troligtvis åkt på urinvägsinfektion. Verkar som det iaf, gör svinont när jag pissar??
Robin vart iaf nöjd med sin fest, det kom inte överdrivet mkt folk men desto färre idioter och enbart trevliga människor vilket var skönt.

Har inte varit i skolan på hela veckan. Kännt mig krasslig. Ska dit imorn iaf. Robin och jag har varit och ätit en god middag och myst lite såhär på alla hjärtans dag.. Som är som vilken dag som helst, EGENTLIGEN------------.

Thinking of my dear friend, allt kommer att gå bra. Kan tyvärr inte vara hos dig men jag är ändå HOS dig, om du förstår vad jag menar?? I'm always here for you. By your side if you need me.

Någonsin kännt det som att ditt hjärta svämmar över av kärlek till dom du älskar? Så har jag kännt det dom senaste dagarna. Jag känner stor lycka och mitt hjärta kan knappt ta så mkt på en och samma gång. Det resulterar bara i tårar, fast tårar av glädje. Ovanlig känsla, jag tycker om den.

Ovido - Quiz & Flashcards