Alla inlägg den 8 februari 2007

Av Fairy J - 8 februari 2007 15:05

Äntligen känner jag lite kraft igen!
Vaknade på ett ovanligt bra humör, drack en kaffe, stoppade i mig en sådan där liten rosenrots tablett (som finns på hälsokosten som man fan blir PIGG av tro det eller ej!) och sen drack jag även ett glas med vitaminer. Måste ta hand om min kropp lite nu känns det som... Fast benso suget är fotfarande där och gnager men det e väl bara till att tänka på annat..
På lördag är ju Robins födelsedags fest.. Har funderat och funderat på hur jag ska göra med denna fest. Ifall jag kommer, eller inte kommer att orka åka dit. Vill ju så gärna, samtidigt som jag är rädd att förlora kontrollen över mig själv och att en panikångest attack ska utlösas eftersom jag mått som jag gjort de senaste veckorna och det kommer ju att vara en hel del folk där. Vill bara isolera mig i min ensamhet med en ett gäng kartor xanor när det känns så. Och det kommer jag ju inte att kunna göra ifall jag börjar må så på festen. Dessutom tänker jag varken dricka alkohol eller ta några tripper. Inga andra droger heller för den delen. Men man kanske skulle kunna se hela grejen som ett experiment. Att bli hög på rosenrot och mutivitamin eller nått? HAHA!
Ska inte ringa läkaren och tjata om att få dom vanliga xanoren istället för depoten, för då kommer han säkert fatta att jag känner sug efter dom vanliga och inte skriva ut dom. Därför tänker jag vänta tills mötet nösta fredag med att ta upp det (HARD IT IS)
Får klara mig på lergiganen. Och jag tror faktiskt inte att jag kommer att må särskillt dåligt. Men man är ju alltid rädd ifall man kommer att göra det! STUPIED!
Jenny kommer ju vara där oxå. NEED HER! Vi är på samma nivå. HAHA VÄLDIGT LIKASINNADE ! :P
Ska iväg och träna överkroppen med mamma nu vid fyra. Kan ju inte träna benen pga den satans stukningen. Ytterligare en irritations faktor. Kul att gå på stamp o inte kunna dansa?? Får väl hoppas att Esteban o resten av dom som ska spela i chillen levererar lite good shit...

Nu till något mkt intressantare än allt jävla babbel om mig själv och mitt patetiska mående! MIN BÄSTATSE KOMPIS PÅ HELA DENNA JORDEN BLEV MAMMA I MORSE KLOCKAN HALV SJU!! Jag är så jävla glad för hennes skull. Allt hade gått bra, det blev som dom redan visste en liten flicka, och hon var tydligen väldigt lik Plast med långt brunt hår. Hihi! Imorn på Robins födelsedag ska vi troligtvis in till Kalmar och käka lite o så, och då ska vi passa på att åka förbi sjukhuset och hälsa på dom! Längtar otroligt mkt. Kan inte fatta det, att Linda har blivit mamma! Det är SÅ STORT! Känner massor utav kärlek - allt är inte bara svart längre. Jag är glad!
Dessutom skiner solen, och fåglarna kvittrade på vägen till skolan idag! OH! Höll nästan på att glömma ytterligare en rolig grej! Igår ringde syster och berättade att hennes och Miles födelsedags present till mig och Robin är en tur och retur resa till dom - alltså till London! Så vi ska dit 8-12 mars. Fan vad jag ska shoppa. ÄLSKAR LONDON! Mina föräldrars födelsedags present till mig kommer typ att bli att hjälpa mig betala av alla mina skulder jag dragit på mig hos kronofogden när jag mådde som sämst i höstas. Känns så jävla skönt det med!

Kärlek till Robin, mina vänner, mina familj (som ALLTID ställer upp!) och mina katter!

[!PeACE!]

Ovido - Quiz & Flashcards