Alla inlägg den 9 februari 2007

Av Fairy J - 9 februari 2007 15:38

Idag fyller älskling år! Han har fått en munktröja, kalsonger, strumpor av mig... Inte världens roligaste presenter kanske men han behövde dom.
Och imorn är festen. Det är inte ens min fest men jag känner världens jättestress inför den. Har hållt på o krabba sig som fan med artister o annan shit. Men det verkar som att allt ordnat upp sig nu iaf så nu börjar man faktiskt längta lite ;) Foten känns fett mkt bättre idag dessutom, så man kanske kommer kunna dansa lite oxå, vilket vore ett stort plus!
Är jävligt besviken för att Karro inte kommer kunna komma pga alla anklagelser! Blir ledsen innombords, igår när Robin sa att hon inte kunde komma ville jag bara gråta. Varför ska folk vara så trångsynta och oförstående för?? och framförallt dömmande?? Hur kan man sätta sitt liv på att anklaga en annan människa för saker när man inte ens har några grunder för det??? FUCKING DRUGS säger jag bara. Gör folk PARANOIDA!!! Är jävligt glad att jag slutat med skiten, speciellt det där jävla amfetaminet.
ÄCKLIGT ÄCKLIGT ÄCKLIGT!!!!!!!!! OK, VÄRLDSBÄST e jag kanske inte. Käkar pix när jag har ångest o det har hänt att jag tagit ett par bloss på en spliff de senaste tre månaderna men ALLTSÅ I PRINCIIIIIIIIP! /LSD/SVAMP=NATURAL STUFF=NONE HARD DRUGS JUST PSYCADELIC SHITE! Som man dock inte heller ska experimentera för mkt med har jag insett!
FAN DET SPRITTER I KROPPEN PÅ MIG NU!!!!!!!!!!! Robin har satt på versta braaa musiken / Atmos gamla/ o jag vill dansa, men måste akta min fot!
För övrigt har jag varit på soc idag och avslutat mina kontakter där vilket känns så JÄVLA BRA! Så nu har jag bara mobila och psyk jag måste sköta.
Har ont i hela kroppen sen gårdagen. Att man ska få så ont av o använda sina muskler lite? Weird! Ovanlig känsla att ha ont i kroppen för att man gjort något BRA! Brukar snarare va för man slitit ut den av en veckas hårt festande eller nått (HAHA)
Åkte aldrig in till Linda och bebisen idag. Tänkte att dom nog har jävligt mkt annat folk som hälsar på dom hela tiden nu såhär i början. Vi träffas ju sen när allt lugnat ner sig lite.
AAAAAAAAAHHHHHHHHH Robin HYYYYYYYYYYYPAR runt i kring festen nu. Faaan va stressad jag blir!!!!!!!!!

WELL, fundulerar lite på annat så jag orkar inte skriva mer just nu.

Ovido - Quiz & Flashcards