Alla inlägg under april 2007

Av Fairy J - 12 april 2007 18:26

Shit vilka känslo uppror jag haft idag. Har pendlat mellan total lycka och vansinnighets utbrott. Först var det mamma som sa en sak som störde mig i bilen på väg till gymet, och jag exploderade brutalt så hon fick köra runt halva stan flera varv innan jag lugnat ner mig och vi slutligen kunde åka till gymet. Sen blev jag cp arg över att det skulle ta en timme att göra min bakade potatis för JAG ÄR HUNGRIG NUUU! Men, men. Fan va jag avskyr sånt alltså, det är så fruktansvärt jobbigt, totalt omöjligt att själv kontrollera, och tar aaaaaaap mycket kraft och ork. Nu sitter jag iaf och väntar på min bakpotatis, hoppas den är klar snart. Man blir ju så jävla hungrig efter ett tränings pass.
Har skickat mejl till två annonser på hus i och utanför Hässleholm, och jag har även lyckats få iväg min ansökan till Önnestads folkhögskola, jag HOPPAS VERKLIGEN att jag kommer in, hade blivit så jävla glad då, det är ju textil jag vill hålla på med, inget annat. Blir skit ledsen om ja inte kommer in på någon utav skolorna jag sökt till...
MÅÅÅÅSTE MÅÅÅSTE MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅSTE lixom härifrån nu med. Att jag hamnade här igen var ju verkligen inte meningen, jag hör inte hemma i den här tönt hålan bland alla fula miffon och det gör iNTE Robin heller. Till skillnad från alla andra i den här stan har jag en framtid som jag inte tänker låta gå åt helvete!
Är lite små stressad inför min skol situation, har förbannat mycket att ta igen, men jag tänker fixa det mesta ikväll och imorn, hade ju tänkt dra till Björn och Jonna imorn, men vi får la skita i det pga läxor. Fan vad sånt suger men jag har lovat mig själv att klara den här terminen och då kan jag inte bara skita i det och åka iväg och ha kul. Att klara denna terminen är nyckeln härifrån, sumpar jag den chansen så kommer inte csn att ge mig pengar till hösten och vafan gör jag då? Gå till soc igen? Don't think so!
Nä fan, I'm great, I can do anything!!!!

Av Fairy J - 11 april 2007 17:59

Idag vaknade jag på ett strålande humör :) Kollade klart på en Final Fantasy film ja somnade ifrån igår, och sen stack jag och mamma iväg till gymet där jag jobbade arslet av mig ett tag. Känns skönt att ha kommit igång igen, ja blev ju helt förslappad efter London resn - lata JOHANNA!!!! Har stoppat i mig en massa nyttiga vitaminer idag också som sprudlar i min kropp hihiihi. J alltså typ rosenrot, c-vitamin, grönt te allt vafan det e i dom dära pillerna jag käkar för att bli en HÄLSOSAM människa! Funkar gör dom iaf, är skitglad! Imorn ska ja dra ner till gymet igen, och på fredag occkså. Ja fan här gäller det att ligga i om resultat ska visas, och som alla redan vet är jag (ganska, relativt, uppenbarligen rätt så) utseendefixerad. Eller, jag är sällan nöjd med hur jag själv ser ut, därför jobbar jag ofta på just den punketn så självförtroendet har väl inte precis varit på topp de senaste månaderna när kilorna ökat i +. Fast det är en liten hat kärlek inför att ändå, liyte små gött är det ta mig fan med lite hull, HAH!
nU SKA JAG NER TILL POSTEN OCH HÄMTA UT ETT PAKET!
sKEPP OHOJ!

Av Fairy J - 11 april 2007 00:55

Ysch vad trött jag är, har sovit flera timmar och det var ju just precis så jag INTE ville det skulle bli ikväll. Bejbi and I kolla på Final Fantasy o lite, har baa vatt hemma och seeeegat hela dagen. Känner mig lite på små depp/irriterad/vilja slå nån på käften humöret :_( Säkert jävla pms.
Till helgen ska Robin och jag ner till skåne. Vi åker troligtvis redan på fredag och är hos Björn och Jonna tills lördag, sen blire partaaaj !
Nu ska jag pussa på Robin!

Av Fairy J - 10 april 2007 00:29

AH GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD ASSÅ VAD JAG ÄR SNUSKIG AH HERREguuuuuuuuuuuuud knappt man tror det e sant! haoiaoihaoiaoihaoiaoiaoihaoih!!!!!!!!
iDAG HAR VARIT EN RIKTIG JEEVLA soffliggar-dag. Och självklart har jag ångest över det!!!! Måste skärpa mig lite nu, hatar att va en jävla soffpotatis!
I lördags var jag och lööööve hos mami och papi och åt påskmiddag med dom och grandma. suveränt faktiskt, riktigt trevligt! Lite skillnad från förra påsken då jag och pappa hamna i gräl och jag fick ett sånt där gigantiskt damp-anfall och slängde min tallrik i bordet samtidigt som jag skrek som en idiot att ja skulle döda gubbafan. WELL, ändrade omständigheter - nu tycker jag pappa och jag kommer riktigt bra överens. Vi pratar, skrattar, har faktiskt en normal relation!! Allt jag vill är ju faktiskt att han ska glömma allt dumt och hemskt jag utsatt han för de senaste åren, sen jag blev sjuk. Vad folk än tror är det inget som jag någonsin VELAT utsätta någon för, utan impulser och självhat som fått mig till det.. Men när jag tänker tillbaka på alla minnen av hur jag betett mig, och hur jobbigt det som förälder måste va att se sin unga dotter vara så pass sjuk, så mår jag jätte dålig, får så dåligt samvete. Som när han fyllde 50, och han och mamma skulle åka bort på hotell över helgen och jag hade skurit sönder mina armar brutalt och han råkade få se det strax innan dom skulle åka och började gråta... Eller när jag skulle fira midsommar på öland och allt slutade med att han och mamma fick åka in till akuten i kalmar där jag låg - sönderriven och med överdos.
Finns 10 0000 exempel på vad jag gjort som sårat dom, ändå finns dom ALLTID där för mig, ställer ALLTID upp, är ALLTID vid min sida - och jag är så fruktansvärt tacksam för det!! Utan min familj vore jag INGENTING, jag älskar dom sååå mycket, och jag är sååå glad att dom tycker så mycket om min fina Robin också!!!
Ja jag säger då det, tur att man lugnat ner sig en aning!!
Ibland funderar jag på hur allting hade sett ut om ja aldrig blivit sjuk. Hur hade jag varit, VAR hade jag varit. Hade allting varit sådär rosa skimmrande och underbart som alla FRISKA människor vill få det till (för dom är ju perfekta!) eller hade det faktiskt kanske sett rätt tråkigt och ensamt ut? Jag vet inte,kommer aldrig få veta, och det behövs inte heller. För även om mitt liv har varit kantat av taggar för att nå dit jag är nu, så har det varit värt det. SORRY FRIENDS, LEDSEN MAMMA OCH PAPPA OCH RESTEN AV FAMILJEN,(för ni har ju tyvärr fått sota för att jag ska ha lärt mig den här ytterst viktiga läxan, och jag är väl medveten om att jag varit en riktig f i t t a ellenåt) men så är det. Jag är lycklig över vem motgångarna har gjort mig till, jag är glad över att jag vid så pass ung ålder redan sett det hemska i livet, att jag överlevt ätstörningar, slag, inläggningar, överdoser, svek, våldtäkt, otrohet, förnedring, beroenden...För att inte glömma att jag överlevt med min personlighetsstöprning, och blivit friskare! Jag vet att Nån gång kommer vi alla må dåligt, det kan man inte undkomma, DU som tror att DU ich DITT liv är så perfekt kommer också att få inse att livet inte alltid är en dans på rosor.. Jag har bara lärt mig livets hårda väg extra tidigt. Jag anser iaf att allt ONT som hänt mig har gjort mig till den jag är, och jag anser att nu för tiden har jag FETT BRA värderingar, livssyn, och så är jag faktiskt jävligt trevlig också, så länge man är trevlig mot mig...
SÅ TJI FICK NI alla loooooosers som kallat MIG loooooooooser, couse I'm BACK and I'm happy (most of the time) and I have learned 2 kick ass!!!!!!


PUSS!

Av Fairy J - 7 april 2007 03:29

HAHAHAHAHA, ja herregud. Ikväll har jag älskling, Jenny och hennes bror vatt och grillat och efter det så skulle jag och bejbi gå och ta en stark nere på Nybros a'la Fitt place. Träffa nån brud från förr ja inte minns vem det va som jiddra med en. Själklart blev ja fly sne, skällde ut henne kalla henne för HORA och va allmänt elak, (dock inte lika elak som ja vill va) så jag väntade utanför på henne tills hon kpom dit, med två snubbar på 2 meter bredden som skulle börja jiddra med en. Skrek lite på dom också, tuffa som dom trodde som va. eeeeh fega FITTA!!!!!!!!!!
HAH. Like I give a fuck, skulle jag vara rädd för att få spö av två feta äckel det har jag fått innan och jag dog inte då så jag blev inte helt skrämd nu heller. Grejjen va att jag va fett snäll mot FITTAN som hånade mig men hon hatade mig tydligen, hmmm. Bryr mig inte om det det som gör mig ledsen är, VAFAN ÄR DU VERKLIGEN SÅ PERFEKT ATT DU KAN DÖMMA MIG???? Blir ledsen på hela mänskligheten, vart fan är vi på väG? Ta ett snedkliv i ditt liv och va för evigt hatad. Jag tänkte såhär innan:

Varför tycker NI människor så mycket om att snacka skit och att vara elaka/såra andra? Lär er av PEACE LOVE AND UNDERSTANDING! Seriöst så tycker jag enbart SYND om er stackare som inte insett värdet i dom orden utan som fortsätter att NEDVÄRDERA och trycka ner människor bara för att NI anser er vara SÅÅÅ mycket bättre, SÅÅÅ NORMALARE. INGET här i livet ÄR normalt! INSE! DU är inte NORMALARE än alla andra för att DU har ditt välplattade hår, sköter DITT jobb, umgås i RÄTTA kretsar!! VI är ALLA människor, och ingen av oss är PERFEKT! Människor har samma värde! Oavsett vilken livsstil vi väljer! Alla har vi våra problem, tankar som jagar oss, beteenden som förföljer oss och konstiga livsstilar som inte är som alla andras. VA DIG SJÄLV, skit i alla andra och LEV LIVET PÅ ETT HÄLSOSAMT SÄTT, OCH SLUTA VARA SÅ JÄVLA SJÄLVGOD! Det är vad jag vill säga er alla vilsna själar där ute som klankar ner på alla andra!!! Ta hand om varanndra, va snälla mot varann och visa kärlek, förståelse och respekt för alla andra varelser som lever på denna planet. Vårt ansvar är att iaf FÖRSÖKA visa hänsyn till andra, även om vi inte ser på saker och ting på samma sätt. Tänk efter, hur kul vore det egentligen om vi alla vore EXAKT likadana?

Av Fairy J - 6 april 2007 16:30

IUUUSCCCCCH jag är skit hungrig, köket ser ut som ett äkligt råttnästa och borde döpas om till stöket (HAH Johanna är skitrolig idag!) och jag har gått upp så jääätte mycket i vikt att jag omöjligt KAN tillåta mig själv att gå ner till pizzan och köpa FET mat fastän magen skriker och jag villvillvillvilllllllllllllllllllll.... VAFAN. Back in the days kunde man ju gå utan mat en eeevighet., HM 4 dagar tror jag att jag varit utan mat som mest, då druckit bara vatten och då var man ju bra smal med, 44 kg...(FAN VAD SNYGGT DET VAR!) Är jag kanske lite snuskig som tycker det är sexigt när ens kropps ben sticker ut från kroppen och är så vassa att man nästan kan skära sig på dom??? Nä fan, nu ska jag inte vara sån, varför svälta sig när man kan äta kan man ju fråga sig. Jaja, riktigt så smal vill jag ju inte bli igen, men det hade ju inte skadat om jag gått ner iaf 5 kg. Tror jag gått upp kanske allt som allt 7 sen i sommras. Och då har jag iof inte vägt mig på ett tag, kanske är ännu mer. Problemet med en lat jävla brud jävel som mig är att jag VET vad problemet är, ändå sitter jag här på min FETA röv och skriver massa skit i en töntig blog som säkert bara töntar läser (menar inte dig Robin!) istället för att ta mitt pick och pack och gå ner till gymet och träna! Så fort jag kommit igång med träningen super jag mig full eller nått, blir bakfull en dag och sen går jag inte dit på veckor efter det. Nä andra bullar får det faktiskt ta och bli, efter denna helgen ska jag träna och bli snygggggggg som jag faktiskt kan va ibland när jag anstränger mig!!!! Fast en sak som är ett plus med att öka nårra kilo är iaf att mina tidigare nästan obefintliga tuttar även dom lagt på sig. ME like me like.

För övrigt så verkar det inte hända så mkt idag. BEJBILÖÖÖVE är iväg hos en polare en runda och jag lovade att städa medan han var iväg, hm ja det går ju som synes skitbra!! Ikväll blir det eventuellt lite fiske, grillning, öldrickande, får se.
OH jag ska bli DJ förresten! Bestämt mig för det och jag ska VERKLIGEN gå in för det... när jag orkar.
HAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHHA!

Älskar dig Robin!!! <3

Av Fairy J - 5 april 2007 16:49

Fan idag är det vackert väder alltså! Jag och älsklingen har varit nere på stan och handlat lite, och bejbi köpte lite fiske grejor och jag köpte en ny bh och en top :P
Oj nu börjar Felicity, jag har blivit värsta tönten och föjer det ! hiooooo.
Återkommer.

Så nu har jag tittat på Felicity. Jag och Robin blev sketans sugna på att dra och fiska men det är ingen som är på :( Så satans tråkigt, alla är bara allmänt tråkiga!!! SÅÅÅ trist,. Köpte massa pyssel gejor igår så vi ska ha pyssel/deco kväll här inför min och Robins förlovningsfest!! Kommer bli massa kul.
Hoppas nått händer ikväll, pallar inte sitta inne, det är ju vår FFS!

Av Fairy J - 4 april 2007 15:09

Vaknade halv tre, vilket betyder att jag missat min tid på psyk, tradigt!
Kollar lite på teve med bejbiz o katterna hihi.
Älskar mitt liv just nu, känns som jag har fjärilsvingar!

Ovido - Quiz & Flashcards