Alla inlägg den 20 maj 2007

Av Fairy J - 20 maj 2007 12:26

Aj aj aj aj aj, stackars miiig. Har världens mensverk, ligger här och väntar på att värktabletten ska börja fungera, kan den skynda på lite, tack!

Igår låg jag mest och vilade. jag Robin och Jenny var ju och campade i fredags. Det va fett skoj. Vi va vid en liten sjö som va skitfin med stenklippor oså. Där fanns det ett jättemysigt vindskydd i timmer som vi sov i. Ja det va mysigt!

Sen igår morse vid klockan 6 så hör vi hur någon spelar gitarr på andra sidan sjön (det var en jätteliten sjö alltså) och sen hör vi hur några sjunger fruktansvärt illa. Då är det typ 10 pers på andra sidan sjön som sjunger och skriker, hur skadat som helst när vi trott vi va ensamma där! HAHA, helt sjukt,,,


I fredags bestämde vi oss även för att åka till Ozora ist för Freedom i år. Vi kollade på båda festivalerna, och Ozora verkar så fett mysig så det får la bli den:) Ska beställa både flygbiljett och inträdet redan nu i veckan när Jenny har cash. LÄNGTAR MASSOR! Ska bli hur kul som helst!

O nästa helg är Jennys fest, kan knappt bärga mig till det heller...!!!! Sen är Trolltyg, hoppas man har råd att åka... Vill bara vara ute och dansa hur mkt som helst nu, känns som man kan andas igen, har varit så trött på innomhus festerna, det är ju verkligen inte samma sak...

Ovido - Quiz & Flashcards