Alla inlägg den 18 maj 2007

Av Fairy J - 18 maj 2007 14:33

Idag var planerna att jag, älsklingen och Jenny skulle ut i skogen och campa, men Jenny kunde inte sen. Så nu blir det väl bara jag och bejbiz. OOOM vi fixar skjuts, annars måste vi stanna hemma och nejnejnej det vill ja INTE!

La en sådan bra stjärna på mig själv igår så nu är jag 100% säker på vad jag ska göra för tillfället för att komma dit jag vill. DOCK så är det lite jobbigt att jag inte vet vad jag ska göra i höst, vägrar att bara gå omkring och drälla på KomVux nå mer... båda skolorna jag sökt till står jag enbart som reserv till. Inte alls kul, blev skit ledsen när jag läste det men vad gör man? Kan bero på att jag fick iväg ena brevet för sent, och det andra egentlugen oxå lite för sent... Hmmm... Annars vet jag inte. Hade verkligen velat jobba inom det området, och igår fick vi svar så vi har fått lägenheten och allting (!) så det hade varit såååå perfekt om man kommit in! Just nu är jag fett kluven med alltihop.




Ok, nu har jag ringt till Glimåkra, och sagt att jag behöver ett besked omgående så jag vet om jag ska flytta eller inte, pga lägenheten, och jag skulle få ett slutgiltigt besked i nästa vecka.. Jag har nu kommit på att kommer jag inte in på Textillinjen så går jag Allmän, hellre det än Komvux iaf!!!!! Men jag villvillvillvillvillllllllllll veeeeeeeeeerkligen komma in på textil, snäääääääälla låt mig komma in på TEXTIIIIIIIIL! jaja,kommer jag verkligen inte in får jag väl gå nån keramik/textil kurs på kvällar så jag iaf får lära mig nått inom området!!!!!

I övrigt så  börjar min kurs i Magi och Häxkonst 12.e juni och den är på ett år, så jag kommer väl ha rätt fullt upp med det.

Nu är jag gladare än för en stund sen iaf, för allt kommer att lösa sig, jag kommer att få jobba med det jag vill, jag måste bara ge det lite tid. Allt kan inte gå på två röda sekunder, men man vill ju gärna det, speciellt nu när jag äntligen har bestämt mig för VAD det är jag verkligen vill jobba med!!

Lägenheten är iaf underbar, en stor fräsch trea med cappuchino färgade väggar i vardagsrummet, kaklad toalett, lagom stort kök, trägolv på balkongen (där jag ska odla en massa örter och sånt!) och två andra rum som vi får måla om i vilka färger vi vill :):):) Skan genast börja fundera på vilka färger man ska ha, några rätt så ljusa iaf eftersom vi har ganska så färgstark inredning.

Nee detta kommer att bli skitbra, det känner jag nu! Och Robin är iväg just nu och köper en liten cd-spelare och brännskivor så vi kan lyssna på musik ikväll när vi campar. MYYYSPyyyyS hihiih!


Ljus & Värme


/~Johanna~\

Ovido - Quiz & Flashcards