Alla inlägg den 13 maj 2008

Av Fairy J - 13 maj 2008 01:53

Just nu e jag irriterad. Syrran ska ta bort datorn fran rummet nasta vecka, anledningen till det sa hon inte ens men det har val sakert  natt att gora med att jag sitter har en del. Och JA jag forstar att det ar irriterande, men vafan ska man gora da? Finns absolut INGENTING att gora har om kvallarna. Man slutar atta, har man ork efter jobbet sa kan man ga och trana, vilket kostar mer an 6£ per gang (ca 100 sv kr) sa ni fattar ju sjalva hur ofta man har rad att ga dit med ett underbetalt jobb! Natt socialt umgange i veckorna hinner jag inte heller med, eftersom man slutar sa javla sent. samt att man bor sa pass langt utanfor centrala London att aven det kostar 6£ varje gang man ska kopa ett travelcard.

Sa vad ska man gora eg? Ut och springa for att det ar det enda som ar gratis? I 3 timmar da eller? Tjena hej, kul!

Tv.n ar ju inte ens att fundera over, for den ar ju uppbokad fram tills kl 11  varje dag. och jag vet att det ar deras hus och att jag val ska va tacksam att dom ens later mig bo har, men jag kanner bara att vafan. Dom har ju iaf varann, jag har ingen, och utan datorn, inget alls veckorna igenom att sysselsatta mig med! Darfor man sitter har hela kvallarna, eller tror dom att man tycker det ar sa javla top roligt... ? Man e ju uttrakad!

Skaffa sig en hobby kanske. Jo men visst, har redan ett par st, skapande, men det kostar det med och har inte rad just nu. Och vart skulle ja sy da for den delen? Pa golvet i mitt rum? OOj va skont for ryggen, den har man ju inte provat innan.. !


Vill att mamma ska fixa min laptop OMGAENDE men det kommer ju anda droja tills vi ses i sllutet av augusti innan jag far den sa eg spelar det ju anda ingen roll.


Skit me!!!


Om nagon har natt forslag pa vad jag ska gora 3 timmar varje kvall som inte kostar natt sa hor garna av er! Och snalla, foresla inte lasa en bok, for det har ja anda inte ro till sa mkt som pagar i mitt huvud just nu.


GonatT!

Ovido - Quiz & Flashcards