Alla inlägg den 16 juni 2007

Av Fairy J - 16 juni 2007 17:39

Har ångest.. Varför vet jag inte. Mkt festande denna veckan, borde inte festa så mkt, blir sånt bakslag när det är slut.

Vill ingenting, kan inte sova har bara mardrömmar hela tiden och vaknar av ångest och svett. Drömmde att jag födde en son i natt, och att han dog... Bara sådana drömmar som stalkar mig hela tiden, att människor jag älskar dör, att mina husdjur dör och att de jag älskar sviker mig och jag blir lämnad. Vet inte vad jag ska göra åt saken. Försöker nöja mig med artarax men hur bra är dom? Vill inte må bra av piller men ibland känns det oundvikligt hur man ska klara av en hel dag/natt i helvetet utan dem. Vill bara få må bra och få sova om nätterna!!!! Nästa vecka börjar jobbet och då MÅSTE allt gå bra... Jobbigt med den pressen oxå när man mår såhär.

Och jag är utfattig med skulder och inga pengar på G.

Känner mig allmänt utnyttjad av allt och alla. Känns som att alla påstår sif VILJA en väl men innerst inne är alla bara falska och kan ta sig själva i RÖVEN! Är ganska hatisk/arg/ledsen/förtvivlad just nu. Varför allt detta UPP och NER jämt?

Vad vill folk med en egentligen? Ingen man umgås med PALLAR med ens mående, är så trött på det. Varför väljer dom en om dom ändå inte orkar med en sen när man mår lite kasst????? Har jag vatt otydlig på nått sätt så att inte folk vet om hur saker och ting ligger till med mig?

ÄH, ja e bara less just nu.. Imorn skiner säkert solen igen.... 

Ovido - Quiz & Flashcards