Alla inlägg den 5 juni 2007

Av Fairy J - 5 juni 2007 20:42

Jag i brun och vit väst, mitt i mitt esse, hehe! =)

Jo tack det dära Trolltyg tog verkligen på krafterna! Igår sov jag hela dagen utom en timme allt som allt, och idag har jag mestadels sovit också. Herregud fattar inte att man kan bli så trött efter en fest som varat EN natt!

Welll snuskitgt kul hade jag iaf. Jag och Robin åkte ner till göteborg. På tåget träffar vi en helt kalas rolig tjej som heter Natalie som vi sätter oss och festar med. Väl framme i Gbg träffar vi Karro och sen åker vi till Lisseberg där vi träffar Esteban och hans flicka Viktoria. Efter det åker vi till Hare Krishnas lokal för att höra lite om deras religion och sätt att se på livet, samt lyssna på mantra musik och äta vegetariskt. Det var verkligen jättetrevligt, satt och diskuterade en del med de som var med i regligionen, och äben fastän jag inte håller med dom fullt ut om det dom tror på så är deras tro ändå snarlik min. Fast ändå inte... Haha, komplicerat det där emd tro. Alla har ju sin egen.. Iaf så var maten helt superb, hur gott som helst och alla var jätte trevliga. Efter detta lilla besök åkte vi äntligen mot skogen och Trolltyg. Det tog ett slag innan vi kom fram för det var en bra bit ifrån Göteborg men det var skönt när vi väl kom fram. Först fick vi krångla lite emd bilen för det var svårt att hitta parkering som INTE var mitt i all geggamojja, men det löste sig, och vi kom in och allt va bra. Hade lite små ångest först, blev så väldans mkt människor helt plötsligt så jag blev typ skräckfyllld och full av ångest, men jag tog min medicin och landade och sen var det vara ljuuuva toner, bra människor och underbar miljö som väntade!

Kul att träffa så många av ens darlings, och att solen sken så fint på morronen. Riktigt vacker fest plats hade dom hittat också, nice! Hade helt enkelt skitkul! Lite mindre roligt var dock hemresan. Man vatt ju lite lagom sleten, och det var resten av passagerarna på bussen mot Göreborg också om man säger så. Vid ett tillfälle fick bussen till och emd stanna för en kille hade sneat och skrek DÖÖÖD och BLOOD så snuten och ambulansen fick komma o hämta han. Hemskt.. Och varmt va det på bussen me... Men till slut va vi framme i Gbg igen och vi tog ett tåg hem som också va astrrist att åka men när vi väl kom hem somna ja på stört! Sedan dess har jag mer eller mindre sovit, fram tills för nårra timmar sen då jag kollade på Desperate Housewifes och en film.

Men nu blir det iaf inga fler fester förrän möjligen midsommar. Måste fokusera på jobbet nu.

Nu ska jag nog lägga mig brevid älsklingen och sova lite till!


L&L 

Ovido - Quiz & Flashcards