Alla inlägg under mars 2007

Av Fairy J - 17 mars 2007 01:19

INFECTED MUSHROOM HAR NYTT ALBUM!!! Hur har jag lyckats missa detta?!? Jävla dc som inte funkar!! OooooO nu är jag glad, älskar Infecteds blippblopptokigafullOn!!! Ska lyssna hela natta!

Av Fairy J - 16 mars 2007 18:50

JAg är ännu sjukare än igår, BAJSOCHSNOROCKSÅ!!!!!
Huvudet värker, kroppen känns lealös och halsen för jävlig. FAN. Men, men... Grejen va bara att jag verkligen velat hitta på nått skoj i helgen... Kanske me Bec o Ems men wtf.
Skulle ju tränat me Linda idag me men d sket sig ju såklart det me. Får väl ägna kvällen åt att mysa och att plugga då..
Gick inte på provet idag, hade som sagt inte pluggat tillräckligt, plus att jag ju faktiskt blev sjuk! Så då slapp jag iaf ljuga!
Längtar så FRUUKTANSVÄRT mycket tills jag och Robin flyttar till Skåne! Alla verkar flytta från Småland till Skåne theese days, haha! WELL, hoppas inga nötter följer efter mig dit vi ska iaf, dom kan hålla sig till pisseMalmö. Fick mina personbevis idag så det blir väl till att börja skriva lite personliga brev och skaffa lite foton så man kan skicka iväg sina ansökningar. OCH PLATS! Fan vad det kommer bli skönt att slippa bo i en etta, utan förhoppningsvis i en trea, eller ännu bättre, en fyra! En två funkar det med, vad som helst som är större än min lägenhet, har riktigt kök, stor dusch och balkong eller uteplats.
Vet precis hur jag ska måla vår nya lägenhet i för färger. Brunt, beige och rött i vardagsrummet och nturgrönt i sovrummet. !!!!. SÅÅ SATANS SNYGGT!
FAn va hungrig jag är! Tror jag ska försöka få bejbi till att göra sin superoda lax och spenatsås, mmmm :) HIHIHIHI!
Och vem var DU som plingade på
vår dörr mitt i natten i natt?! JEVLA stil, fatta att vissa faktiskt sover om nätterna!!!!!!!!

Av Fairy J - 15 mars 2007 23:49

Fan me jag tror ja håller på att bli sjuk. SÅÅÅ JÄVLA DRYGT! Har as ont i halsen och det blir bara värre med. Får dricka te med honung i...Har prov i morgon bitti med, men kommer inte kunna gå dit. Har inte pluggat tillräckligt. Denna delen med att gå i skola är mindre rolig. DAMN! Kändes som jag hade en massa roligheter att skriva här men nu när jag sitter här blir jag bara trött och stressad inför allt. HATAR sånt! Har två jobbintervjuer också, en jag fick över telefon och en jag fick öber mail. Och båda vill träffa mig nästa fredag klockan 10 på morgonen. SNACKA om OTUR! Hoppas jag kan ändra någon utav tiderna, skulle sååå gärna vilja ha ett sommarjobb. SURE det gick inge vidare förra sommarn men hur lätt är det att sköta ett jobb när man blir psykiskt misshandlad till bristningsgränsen varje dag innan man ska dit???? Tur jag lever under lite andra omständigheter nu om man säger så. Robin är helt seriöst och från mitt hjärta det finaste som någonsin hänt mig. Han är kärlekfull, snäll, öm, känslig, omtänksam, tillitlig, mysig... Ja listan kan bli lång! Det bästa är att han aldrig bråkar på mig, att han alltid är sååå snäll mot mig. Som min egna nalle, hihi. Känns som jag klarar allt tillsammans med honom. Bara vi ger faan i alkoholen, för den skulle kunna förstöra eftersom jag och även han, blir dumma i huvudet när vi dricker! Men jag skippar gärna att bli full, skippar gärna alla verklighetsflykter. Behöver inga för livet känns redan helt ok och emellanåt helt underbart! Inte värt att fucka allt bara för att man S K A hälla i sig en massa procent haltiga drycker, när man redan vet hur det blivit innan och vad det skulle kunna förstöra. Trött på all jävla skit. Finns så mkt roligare här i livet!

Av Fairy J - 14 mars 2007 12:23

OOH JA! SOlen skiner, kan det bli bättre?? Jaa för jag fick VG+ på mitt engslaka b prov, wiiie! Satt lixom i 15 minuter, skrev lite skit som ja knappt trodde jag skulle få G för, o så tar läraren med mig in på sitt rum och säger att det är skitbra. Med vissa stavfel dock (TYVÄRR!) annars hade det blivit MVG. MEN jag är skitglad ändå, speciellt att det var engelska läraren jag fick det av dessutom! För det verkade ju skurit sig lite mellan oss men hon är kanske bara nogrann? YEAH what ever, gött ere iaf! :P
Måste plugga inför småföretagande provet på fredag med, läsa boken i svenskan, förberada inför bokanalysen i engelskan på måndag, samt förbereda inför min redovisning av en känd författer, även det i engelskan. På onsdag. Mycket nu. Men jag har lovat mig själv att kämpa så jag tror det kommer att gå bra.
Satt i parken en stund iår med Robin och Didde. Det var äkta vårkänsla över det! Och så kanske jag och Älsk hittat en lägenhet i Kristianstad. Eller, vi får se, lite tidigt att skaffa en redan nu eftersom vi inte kan flytta förän TIDIGAST juni, men det lät som den perfeka lägenheten för oss, med en liten trädgård o sådär så vi ska ringa på den iaf så får vi se vad som händer...
Är lycklig som fan just nu, livet känns skönt.
Älskar min Robin!

Av Fairy J - 13 mars 2007 03:40

Så då va man hemma igen! Mamma hämtade oss på Sturup vid tio tiden sen åkte vi fel (GIVETVIIIIS!) men nu är vi äntligen hemma :) Känns både skönt men ändå APKALASANSCHALAKANS tråkiiit! Hade verkligen en skitbra helg i London, har shoppat en del, o där borta är det vår!!!!! Sen nu kommer man hem till kyla, plugg o tristess. Men man överlever, snart vår här med ju! Och snön hade faktiskt smält tills vi kom tillbaks...
Tiara blev kastrerad idag men hon är lika pigg för det...
Nä nu ska jag sova.

Av Fairy J - 8 mars 2007 13:48

yabadabadbidabadibidoooo!
snart åker vi!!!!!!!!!
har inte ens börjat packa eller någonting!!!!!!
Fick precis veta att Robin bokat biljetter till Malmö när vi ska till LUND! Men vafan skitsamma, snart åker vi iaf!
Har haft dom UNderBARASTE drömmarna du kan tänka dig inatt.
LÖÖÖÖVE

Av Fairy J - 7 mars 2007 23:56

Känner mig stressad men samtidigt handlingsförlamad inför imorn. Har varken packat, städat duschat.... FAN me att man aldrig kan få tummen ur rövhålet! ÄH får la sätta igång me skiten. Men förberedelserna inför en resa är alltid värst.
Om 24 timmar är vi iaf hemma hos syster och det ska bli rikigt roligt att träffa henne. Var ju ett tag sedan nu. Ha vatt iväg med mamma idag och köpt två GIGANTISKA lösgodispåsar och massor av lipton te för det har hon alltid beställningar på, ha ha. Systerjäkel :P
Såg på badboll att det kommer va en överfet fest den 17.e, hur typiskt mig är inte det? Att missa en fest med bara nårra dagar. Men sen såg jag att dom uppdaterat Freedom Festival hemsidan, så nu har dom börjat släppa förköp. Då blev jag skitglad, jag och älskling ska köpa våra biljetter det första vi gör när nästa bidrag ramlar in :)
Längtar OOOOOOOTROLIGT mycket till sommarn, fan vilken lycka, solsken igen!!!!

Av Fairy J - 7 mars 2007 11:48

FIHELVETE vad trött jag är idag. Jag och äksklingen låg och pratade tills fem i morse ungefär, sen upp vid halv nio. Drog på mig värsta luffar kläderna idag. Typ ett par mjukisbrallor o en slaffsig gammal fleece hood. APfrisigt men vem fan bryr sig? Enda anledningen att ja överhuvudtaget fixar i ordning mig till skolan är att jag vill slippa höra rykten som "Johanna kom jonkad till skolan" i efterhand. För det är så jag ser ut när jag har sunkkläder o är osminkad. Och det är vad folk mer eller mindre tar mig för i den här BONNhålan. A heroin chick. Like I give a fuck anyway.
I vilket all som helst så gjorde jag ett av engelska proven efter lektionstid så nu ligger jag bara efter med ett prov som jag ska ta nästa fredag. Tyckte läraren va lite uppNOSIG idag igen, men jag knep igen, GOOD ON ME, är mkt stolt över mig själv HEHE! MObila ska hjälpa mig inför nästa prov iaf. Skulle egentligen haft läxhjälp av dom nu (FAAAAAAAN vilket tvärcp ja låter som, läxhjälp vid 21 ÅRS ÅLDER, HALLÅ?!) men ja bad Robin ringa o säga att ja inte orkar idag. För det gör jag verkligen inte. Dessutom har jag psykologen vid klockan två, och sen ska jag nog leka med Ems. Stefan kanske skulle kika förbi och hjälpa oss med våra webbprojektarbeten också. Fan vilket heltidsjobb det är det hät aöötså, att studera! Men vafan jag SKA SKA SKA SKA SKA få G i alla mina ämnen så enkelt är det bara!
Dessutom ska vi läsa en bok i svenskan som heter "hon går genom tavlan och ut i rummet" eller nått sånt och den verkas sketansbra så det ser jag till och med fram emot!

Va inne lite på borderline.nu igår och läste en väldigt berörande artikel Robin hittat där när han letat kunskap som anhörig till en person med den diagnosen. Helt sjukt så djupt artikeln trängde in i hjärtat på mig, tror aldrig jag läst någonting i sån välskriven förklarelse av hur det är att leva med sjukdommen.
Ska fan lägga in länken här sen!
Näe, nu ska jag käka frukost o kolla tv ett slag o mysa med mina älsklingar.
Och jag och älsk bestämde en rolig grej igår. Längtar massor.
Älskar min finaste ANGEL!

Ovido - Quiz & Flashcards