Alla inlägg den 6 mars 2007

Av Fairy J - 6 mars 2007 18:27

Lekte med Ems igår, det va sketanskul! Sketsnygg ljuslykta där me juh, HAHA, jefla brudjäfel :P

Jag är maniskt och
LÄNGTAR BORT...............


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Av Fairy J - 6 mars 2007 14:16

Nu har det varit kalabalik här igen! Trodde min födelsedags helg skulle bli lyckad men vafan gjorde man? Jo, söp sig full o förlorade förståndet som vanligt. Robin likaså. Så allting urartade i ett gigantiskt gräl och nu känner jag bara - ÅNGEST! FAN FAN FAN ME! Jag skulle ju INTE dricka, jag VET ju att jag inte tål spriten, VARFÖR gjorde jag det då för? sånt jävla miffo man är alltså! Som vanligt tar det ju typ 10000 år för en att glömma sånna saker oxå, så det har varit psyk i helgen igen. Träffade nån liten jevla skitnisse som antagligen satt där som praktikant o trodde sig veta SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ mycket om hur jag känner och mår. En ful liten jävla FITTLIPP skulle jag kalla honom. Vilket jag mer eller mindre sa också, rakt i fejjan på han. VEM FAN ÄR DU ATT DÖMMA MIG?!?? Jag har inte VALT att bli född, jag har inte VALT att ha en emotionell personlighetsstörning!!!!!!!!!! SLUTA va på mig hela jävla tiden för fan, jag kämpar ju iaf för helvete!! Hur många i min situation försöker ens? Dom förtidspensionnerar sig, lägger in sig från beh.hem till beh.hem, blir ett med sin sjukdom och vägrar låta sig bli friska! Jag har aldrig VELAT sig mig själv som ett skadat psycho, kanske just därför jag inte gett upp hoppet om mig själv och vad jag klarar iaf!

Blivit mycket benzo hela helgen. Minnesluckor, förrvirringstillstånd. Men vafan, hallå hjälp mig då ist för att bara ge mig skit?!?!?!
Ska träffa mobila teamet imorn, dom ska hjälpa mig med läxläsningen i två timmar. Min läkare på psyk har sjukskrivit mig igår och o idag o så fort jag får hem papperna ska jag TRYCKA upp dom i nyllet på lärarna så dom för en gångs skull inser att jag inte skiter i allt MEDVETET!!!!!!!!!!!!!!
Kul med nya ärr på armarna me... Men dom e bara töntiga, och kommer läka inom en vecka. Blev bara så sne på "psykolog" fittan som satt på sin förbannade höga häst och friskförklarade mig igår, vilket gjorde att jag fick åka hem igen, och sen dit igen!
HORJÄVLAR!

Ovido - Quiz & Flashcards