Alla inlägg under juli 2007

Av Fairy J - 4 juli 2007 19:35

Sitter hemma med en kopp té o segar medans Robin är iväg och fiskar i oändligheternas oändlighet - kul! Haha, jaa det är dte säkert för han men jag har en aning långtråkigt. Finns inte så mkt att göra allstå, städa? 

Till helgen kommer Alex och hälsar på, helt otroligt, inte träffat han på ett och ett halv år ju! Ska bli himla najs o se han igen. Så eventuellt blir det nog lite öl drickande och softande, eller oxå kanske fest, om någon är sugen. Vet inte om JAG är såå sugen på o ha en hemma fest dock, blir ju så satans stökigt och jag med alkohol o kroppen bara BAM BAM BAM på volym ratten hela tiden så grannarna får spader (!)

Om en stund börjar min teve kväll, är så jävla gay så jag börjat följa töntiga serier jag bara MÅSTE se, annars får jag abstinens!

Tycker det kan ta o sluta regna så man kan få ut lite utav den här sommarn. Hade ju räknat med en solbränna att skryta med tills syrran kommer hem, men som alla andra år får väl jag bli avundssjuk på hennes ist. Muppen va ju i Marocko för ett par veckor sen...

För övrigt har denna dagen gått till att titta på två säsonger utav Bert, han e för jevla bra asså! Älskar hans rim så jag ska tillägna mitt avslut på dagens blogg till han!

Tack o hej - leverpastej!


Av Fairy J - 3 juli 2007 13:30

Pratade nyss med Martin, han kommer ner till Öland Roots =)

Fan vad jag längtar nu alltså! Kommer bli sååå fett!


20:36

Kom nyss hem från Kalmar, har shoppat upp pengar vi egentligen inte har (!) NJaa hittade lite skit på rean bara, en brun älvstuks liknande kjol, ett par jeans och ett linne. Sen köpte jag ett par lyktor till den nya lägenhetensen oxå.. Sen så har vi handlat mat så det blir nog myskväll ikväll =)

Kom nyss på att det bara är en MÅNAD kvar tills flytten! Och ozora börjar oxå närma sig med stora kliv!

Fan, massa att se fram emot!

WIIE!


Av Fairy J - 2 juli 2007 21:23

Ville bara skriva att jag verkligen har VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN!

Idag när jag kom hem från jobbet väntade fyra inslagna paket till mig, helt utan anledning. Fick dom bara för han älskar mig säger han :)

Fick en bok om aroma terapi, fjärils kylskåps magneter, ett skitsnyggt hårband och en jättefin ljuslykta! Så jävla gulligt, finaste någon kille någonsin har gjort för mig.  Jag har ju inte ens fått presenter på julafton eller mina födelsedagar knappt av mina tidigare,,,

Är så glad att jag har dig Robin, jag älskar dig mest utav allt.

U and me 4-ever =)

Lycka!

Av Fairy J - 2 juli 2007 13:33

Jobbar... men dom har besök av sina barn här, så jag satte mig vid datorn.. Pallar inte va social...

Igår började jag läsa en bok av Liza Marklund som heter "gömda" och jag avslutade den även igår, haha! 350 sidor, bara sådär. Har gått tillbaka till mellanstadiet då jag va en riiiktig läslus. Allt som allt, med Mariay Keyes boken jag oxå läst ut så läste jag 900 sidor på mindre än en vecka...

Båda böckerna va nästintill omöjliga att lämna ifrån sig, speciellt "gömda"... En fruktansvärt hemsk berättelse om en kvinna som får barn med en helt sinnessjuk man, som slår henne, hotar m.m så hon och hennes familj måste gömma sig från honom,. Helt omöjlig att lägga ifrån sig, blev så illa beröra av berättelsen. Det ska tydligen finnas en uppföljare som heter "Asyl" eller nått sånt, måste leta upp den och läsa den med...


I övrigt jobbbbbbar jag hela tiden. Fast idag är sista dagen på en vecka..


Ovido - Quiz & Flashcards