Alla inlägg den 19 augusti 2007

~

Av Fairy J - 19 augusti 2007 23:05

SÅÅÅdääär nu har Ozora varit och det va en sådan underbar upplevelse! Hela resan va som elexir, ett sant lyckorus - svindlande höjder och fjärilar i magen! Träffade väldigt många fina varelser där nere som blev mina vänner..Längtar tillbaka något fruktansvärt - ska LÄTT dit igen nästa år!

iMORGON börjar skolan med... SPÄNNANDE!

Mkt på G... Trivsa riktigt bra här i lägenheten med finaste älsklingen och våra änglar busar mer än någonsin, men nu slipper man tycka att det är jobbigt eftersom dom har 3 rum och ett kök att göra det i ist för 1 :)

det enda beskymmer jag har just nu är pengar. För rytmen sitter kvar i kroppen och trollfötterna är fortfarande danssugna så jag vill på massa fester som är nu inom den närmsta tiden men får se vilka man kommer att ha råd med... Funderar lite på att dra till Existence i Barcelona över nyår... Hrm tål att tänkas på! Får se hur det blir med London i höst med. Maria påstår att hon helt plötsligt inte kan ha oss hos sig v 44 som var planerat för då kommer hon va i Köpenhamn... WELLL kanske blir hotell för JAG VILL DIT!

Här e bilder från den vackra veckan i Ungern!

~LoVe~

Ovido - Quiz & Flashcards